Ouderbegeleiding

Voor ouders met vragen over de ontwikkeling van hun kind of over omgaan met specifiek gedrag.

Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding is bedoeld voor ouders die vragen hebben over de ontwikkeling van hun kind of over omgaan met specifiek gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om eetproblemen, slaapproblemen, problemen in de omgang met broertjes en/ of zusjes of het zoeken naar manieren om een kind extra te stimuleren in de ontwikkeling. Met u als ouder wordt gekeken naar de inhoud van het probleem en wordt er samen gezocht naar praktische oplossingen.

Als uw kind in behandeling is bij ons vinden wij het belangerijk om systemisch te kijken en kan u geadviseerd worden deel te nemen aan de oudercursus 'Ik ben benieuwd naar jou...'(4 avonden) of kan er geadviseerd worden om systeemgericht te gaan werken d.m.v  de IZR methode (Interactieve Zelf-Resonantie), Opvoedopstellingen of de Yucelmethode. Een combinatie hiervan behoort ook tot de mogelijkheden.

Een Interactieve Zelf-Resonantie is ook toegankelijk voor volwassenen die geen kind in behandeling hebben binnen de praktijk.

Contact opnemen

Neem gerust vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Bel 06-18982122 of laat uw gegevens achter.

Oudercursus 'Ik ben benieuwd naar jou'...

In deze korte en praktische cursus krijgt u handvatten aangereikt om de signalen van uw kind beter te leren herkennen en te beantwoorden.

In 4 avonden leert u handen en voeten te geven aan een aantal basis communicatie principes, waardoor uw kind zich beter gezien en gehoord gaat voelen. Hiermee kunt u veel misverstanden en/of conflicten voorkomen en de band met uw kind versterken. Dat geeft ruimte voor meer plezier met elkaar. Uw kind krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en een goed gevoel van eigenwaarde.

Uw kind weer helemaal lekker in zijn of haar vel

maak een afspraak