Opvoedondersteuning

Voor ouders met vragen over de ontwikkeling van hun kind of over omgaan met specifiek gedrag.

Opvoedondersteuning

Opvoedondersteuning is bedoeld voor ouders die vragen hebben over de ontwikkeling van hun kind of over omgaan met specifiek gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om eetproblemen, slaapproblemen, problemen in de omgang met broertjes en/ of zusjes of het zoeken naar manieren om een kind extra te stimuleren in de ontwikkeling. Met u als ouder wordt gekeken naar de inhoud van het probleem en wordt er samen gezocht naar praktische oplossingen.

Wanneer u tegen dingen aanloopt in de opvoeding van uw kind en u hier uw zorgen over wilt delen of een vraag wilt stellen, neem dan gerust contact op.

Herkent u dit?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Bel 06-18982122 of laat uw gegevens achter.

Uit de praktijk...

'K' (9) is snel overstuur. In zijn jonge leven zijn er al veel traumatische gebeurtenissen geweest die hij niet begrijpt. Zelf geeft hij aan dat het druk is in zijn hoofd. De eerste vijf sessies is hij mijn legobak steeds maar aan het ordenen, wieltjes bij wieltjes, poppetjes bij poppetjes enz. Hij kan er geen genoeg van krijgen. Aan het eind van het uur gooit hij alles weer door elkaar. De zesde sessie ging hij weer ordenen, maar mocht het blijven liggen tot de volgende keer. De keren daarna begon hij gelijk met spelen met de lego en kwamen er een verhalen op gang. Moeder geeft aan dat ‘K’ thuis rustiger en vrolijker aan het worden is.

Uw kind weer helemaal lekker in zijn of haar vel

maak een afspraak