Als ouder wilt u niets liever dan
dat het goed gaat met uw kind.

Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Hoe goed u ook uw best doet, uw kind kan een probleem hebben dat niet zomaar vanzelf over gaat.

Wie zijn wij?

Josta van Dam is pedagoog, speltherapeut en gedragsspecialist. Josta heeft gewerkt binnen binnen het basisonderwijs en speciaal onderwijs en de laatste jaren als speltherapeute bij het Eindhovens Psychologisch Instituut. In 2011 heeft Josta in Tiel 'Praktijk Speltherapie' opgericht.

Ineke Nemirovsky is pedagoog en speltherapeut. Ineke heeft gewerkt in het basisonderwijs en speciaal onderwijs en als coach voor mensen met ontwikkelingsproblemen.

Annette Plomp is pedagoog en speltherapeut. Annette heeft gewerkt in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Naast haar werk als speltherapeut bij ‚Praktijk Speltherapie’ werkt zij als speltherapeut en trainer sociale vaardigheden bij Kentalis, specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor kinderen met een beperking in horen en communiceren.

Martie Cuppen is pedagoog en speltherapeut. Zij heeft veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen. Naast haar werk als speltherapeut coacht zij mensen met ontwikkelingsvragen (autisme, LVB) in het zelfstandig wonen.

Floor Suijker is speltherapeut en heeft 23 jaar ervaring met het geven van therapie en begeleiding aan kinderen, jeugd en ouders/volwassenen binnen verschillende GGZ instellingen.

Petra Rijgersberg is speltherapeut en pedagogisch hulpverlener. Zij heeft brede ervaring in het behandelen en begeleiden van kinderen en hun ouders. De afgelopen jaren was zij met name werkzaam binnen de GGZ en het speciaal basisonderwijs.

Nicole van de Laar is Orthopedagoog, pedagogisch hulpverlener en speltherapeut i.o. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden en coachen van kinderen, jeugdigen en hun systeem. De afgelopen jaren is zij werkzaam als School Maatschappelijk werker bij het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Peep Trappenberg is Orthopedagoog-Generalist, speltherapeut en cognitief gedragstherapeut i.o. Binnen de praktijk is zij betrokken bij de casuïstiek en voert zij diagnostisch onderzoek uit. Naast haar werk bij Praktijk Speltherapie Tiel heeft zij nog een eigen praktijk voor kindertherapie in Houten.

Amanda Illy-Coops richt zich op de kindobservatie in de klas en geeft advies aan de leerkracht. Zij is jaren als Intern begeleider op scholen werkzaam geweest en werkt nu als themaspecialist voor het samenwerkingsverband BePo. Naast haar werk bij Praktijk Speltherapie Tiel heeft zij een eigen praktijk voor onderwijsbegeleiding, coaching en advies.

 

 

Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten www.speltherapie.net en de Vereniging van en voor Kindertherapeuten www.vvvk.nl Praktijk Speltherapie werkt nauw samen met zorgaanbieders uit de regio.

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Neem gerust vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Bel 06-18982122 of laat uw gegevens achter.

Uw kind weer helemaal lekker in zijn of haar vel

maak een afspraak